Articolul precedent |
Articolul urmator |
812 83 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-27 15:23 |
SM ISO690:2012 ARTIOMOV, Laurenţia. Studiul proprietăţilor antimicrobiene ale mierii de albine. In: 25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic, 23-24 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2016, Vol.1, pp. 318-321. ISBN 978-9975-75-834-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic Vol.1, 2016 |
|||||
Conferința "25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic" Chișinău, Moldova, 23-24 septembrie 2016 | |||||
|
|||||
JEL: Q10, Z00 | |||||
Pag. 318-321 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
The article is an attempt to present a summary of the results of scientific researches regarding antimicrobial properties of honey, its importance as food in human nutrition and possible health risks. The purpose of this paper is to inform the scientific community, bee keepers and the potential consumers in our country about the antibacterial, antiviral, antifungal properties of natural honey and thereby to contribute to the development of the culture of honey consumption in Moldova and to draw attention of honey processors to the need to use such methods of honey processing, that would not affect its biological properties. |
|||||
Cuvinte-cheie mierea de albine, aliment prebiotic, efecte antibacteriene, defensive, efecte antifungice, procesare nedestructivă |
|||||
|