Studiul proprietăţilor antimicrobiene ale mierii de albine
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
812 83
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-27 15:23
SM ISO690:2012
ARTIOMOV, Laurenţia. Studiul proprietăţilor antimicrobiene ale mierii de albine. In: 25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic, 23-24 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2016, Vol.1, pp. 318-321. ISBN 978-9975-75-834-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic
Vol.1, 2016
Conferința "25 de ani de reformă economică în Republica Moldova: prin inovare şi competitivitate spre progres economic"
Chișinău, Moldova, 23-24 septembrie 2016

Studiul proprietăţilor antimicrobiene ale mierii de albine

JEL: Q10, Z00

Pag. 318-321

Artiomov Laurenţia
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
Disponibil în IBN: 24 aprilie 2018


Rezumat

The article is an attempt to present a summary of the results of scientific researches regarding antimicrobial properties of honey, its importance as food in human nutrition and possible health risks. The purpose of this paper is to inform the scientific community, bee keepers and the potential consumers in our country about the antibacterial, antiviral, antifungal properties of natural honey and thereby to contribute to the development of the culture of honey consumption in Moldova and to draw attention of honey processors to the need to use such methods of honey processing, that would not affect its biological properties.

Cuvinte-cheie
mierea de albine,

aliment prebiotic, efecte antibacteriene, defensive, efecte antifungice, procesare nedestructivă