Articolul precedent |
Articolul urmator |
655 29 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-22 17:04 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
579.67+663/664 (2) |
Microbiologie aplicată (368) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (593) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1472) |
SM ISO690:2012 ARTIOMOV, Laurenţia. Biofilmul microbian: implicarea în siguranţa alimentelor. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, Vol.1, pp. 295-298. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației" Cahul, Moldova, 7 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 579.67+663/664 | ||||||
Pag. 295-298 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Biofilm formation is a common phenomenon in the food industry. Biofilms can exist on all types of surfaces in food plants ranging from plastic, glass, metal, wood, to food products. The attachment of the bacteria to the food product or the product contact surfaces leads to serious hygienic problems and economic losses due to food spoilage. The presence of foodborne pathogens in biofilms is a major risk to public health. This article is a documentary study that presents some aspects of biofilm structure, impact of food-related environmental factors on biofilm development, methods of biofilm control. |
||||||
|