Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1321 14 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-15 15:00 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8/.9:005.336.1(478) (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94) |
Conservarea produselor animale (202) |
Activități manageriale (431) |
SM ISO690:2012 ZAHARCO, Silvia. Evaluarea eficienței economice a întreprinderilor de procesare a legumelor și fructelor din Republica Moldova. In: Economica, 2016, nr. 3(97), pp. 18-29. ISSN 1810-9136. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Economica | |||||||
Numărul 3(97) / 2016 / ISSN 1810-9136 | |||||||
|
|||||||
CZU: 664.8/.9:005.336.1(478) | |||||||
JEL: L66; O13 | |||||||
Pag. 18-29 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
În articol, se examinează potenţialul producţiei de conserve, precum şi eficiența economică a întreprinderilor de procesare a legumelor și fructelor din Republica Moldova. Sunt specificate întreprinderile prelucrătoare de materie primă agricolă, gama tradițională a produselor fabricate de către întreprin-derile procesatoare. În paralel, sunt scoase în evidenţă problemele cu care se confruntă întreprinderile de procesare naționale. |
|||||||
Cuvinte-cheie eficienţă, conserve, industrie, Întreprindere, procesare |
|||||||
|