Studiul şi utilizarea variabilităţii genetice în ameliorarea calităţii bobului la specia Zea Mays L.
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
633 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-24 18:21
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
575:633.15 (2)
Genetică generală. Citogenetică generală (427)
Cereale. Recolte de grâne (678)
SM ISO690:2012
PALII, Andrei. Studiul şi utilizarea variabilităţii genetice în ameliorarea calităţii bobului la specia Zea Mays L. . In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2008, nr. 4(11), pp. 66-71. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 4(11) / 2008 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

Studiul şi utilizarea variabilităţii genetice în ameliorarea calităţii bobului la specia Zea Mays L.
CZU: 575:633.15

Pag. 66-71

Palii Andrei
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 6 mai 2014