Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
204 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-11 23:07 |
SM ISO690:2012 GĂINĂ, Boris. Principii de prolongare a funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare, realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei Recenzia monografiei. In: Journal of Social Sciences, 2022, vol. 5, nr. 4, pp. 174-175. ISSN 2587-3490. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Journal of Social Sciences | |||||
Volumul 5, Numărul 4 / 2022 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504 | |||||
|
|||||
Pag. 174-175 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
|