Principii de prolongare a funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare, realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei Recenzia monografiei
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
204 1
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-11 23:07
SM ISO690:2012
GĂINĂ, Boris. Principii de prolongare a funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare, realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei Recenzia monografiei. In: Journal of Social Sciences, 2022, vol. 5, nr. 4, pp. 174-175. ISSN 2587-3490.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Journal of Social Sciences
Volumul 5, Numărul 4 / 2022 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504

Principii de prolongare a funcționalității compușilor biologic activi în compoziții alimentare, realizată de dl. Alexei Baerle, Doctor în Chimie, Conferențiar Universitar al Departamentului Oenologie și Chimie, Universitatea Tehnică a Moldovei Recenzia monografiei


Pag. 174-175

Găină Boris
 
Academia de Ştiinţe a Moldovei
 
Disponibil în IBN: 18 ianuarie 2023