Articolul precedent |
Articolul urmator |
299 23 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-05 19:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.8 (16) |
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (16) |
SM ISO690:2012 TUDOSAN, Victoria. Cercetarea procesului tehnologic de preparare a băuturilor răcoritoare pe bază de suc și îndulcitori naturali. In: Interuniversitaria, Ed. 18, 15 aprilie 2022, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2022, Ediția 18, Vol.2, pp. 80-87. ISBN 978-9975-50-287-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Interuniversitaria Ediția 18, Vol.2, 2022 |
||||||
Conferința "Interuniversitaria" 18, Bălți, Moldova, 15 aprilie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.8 | ||||||
Pag. 80-87 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Sugar has become an enemy of the century. The population is becoming more and more interested in natural products that would replace sugar in food. Soft drinks contain a considerable amount of sugar, the research consists in the idea of replacing sugar with natural sweeteners that have zero glycemic index. This drink would be ideal for people diagnosed with diabetes, obesity, but also for those who lead a healthy lifestyle. |
||||||
Cuvinte-cheie soft drink, diabetes, obesity, glycemic index, glycemic load, natural sweete-ners, sugar. |
||||||
|