Cercetarea procesului tehnologic de preparare a băuturilor răcoritoare pe bază de suc și îndulcitori naturali
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
299 23
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-05 19:33
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.8 (16)
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (16)
SM ISO690:2012
TUDOSAN, Victoria. Cercetarea procesului tehnologic de preparare a băuturilor răcoritoare pe bază de suc și îndulcitori naturali. In: Interuniversitaria, Ed. 18, 15 aprilie 2022, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2022, Ediția 18, Vol.2, pp. 80-87. ISBN 978-9975-50-287-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 18, Vol.2, 2022
Conferința "Interuniversitaria"
18, Bălți, Moldova, 15 aprilie 2022

Cercetarea procesului tehnologic de preparare a băuturilor răcoritoare pe bază de suc și îndulcitori naturali

CZU: 663.8

Pag. 80-87

Tudosan Victoria
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2022


Rezumat

Sugar has become an enemy of the century. The population is becoming more and more interested in natural products that would replace sugar in food. Soft drinks contain a considerable amount of sugar, the research consists in the idea of replacing sugar with natural sweeteners that have zero glycemic index. This drink would be ideal for people diagnosed with diabetes, obesity, but also for those who lead a healthy lifestyle.

Cuvinte-cheie
soft drink, diabetes, obesity, glycemic index, glycemic load, natural sweete-ners, sugar.