Studiul procesului tehnologic de preparare a pâinii cu utilizarea cuptorului pentru copt pâine
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
189 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-28 09:13
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.6 (77)
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72)
SM ISO690:2012
SADOVEI, Cristina. Studiul procesului tehnologic de preparare a pâinii cu utilizarea cuptorului pentru copt pâine. In: Interuniversitaria, Ed. 18, 15 aprilie 2022, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2022, Ediția 18, Vol.2, pp. 67-72. ISBN 978-9975-50-287-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 18, Vol.2, 2022
Conferința "Interuniversitaria"
18, Bălți, Moldova, 15 aprilie 2022

Studiul procesului tehnologic de preparare a pâinii cu utilizarea cuptorului pentru copt pâine

CZU: 664.6

Pag. 67-72

Sadovei Cristina
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2022


Rezumat

The process of preparing bakery products involves a technological opera-tion of kneading dough, modeling and baking, which is carried out under the action of mechanical forces. A wide range of machines for sifting flour, preparing dough, shaping dough and baking it are used by the companies in the field.

Cuvinte-cheie
technological operation, mechanical forces, mixers, oven, dough, bread.