Articolul precedent |
Articolul urmator |
189 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-02-28 09:13 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.6 (77) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 SADOVEI, Cristina. Studiul procesului tehnologic de preparare a pâinii cu utilizarea cuptorului pentru copt pâine. In: Interuniversitaria, Ed. 18, 15 aprilie 2022, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2022, Ediția 18, Vol.2, pp. 67-72. ISBN 978-9975-50-287-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Interuniversitaria Ediția 18, Vol.2, 2022 |
||||||
Conferința "Interuniversitaria" 18, Bălți, Moldova, 15 aprilie 2022 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.6 | ||||||
Pag. 67-72 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The process of preparing bakery products involves a technological opera-tion of kneading dough, modeling and baking, which is carried out under the action of mechanical forces. A wide range of machines for sifting flour, preparing dough, shaping dough and baking it are used by the companies in the field. |
||||||
Cuvinte-cheie technological operation, mechanical forces, mixers, oven, dough, bread. |
||||||
|