Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
973 28
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-27 17:24
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.642.2(478) (1)
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72)
SM ISO690:2012
BOEŞTEAN, Olga, CEBAN, Cristina. Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale. In: Intellectus, 2012, nr. 2, pp. 94-97. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 2 / 2012 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale
CZU: 664.642.2(478)

Pag. 94-97

Boeştean Olga, Ceban Cristina
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Disponibil în IBN: 10 decembrie 2013


Rezumat

Prezentul studiu a fost elaborat cu scopul de a cerceta influenţa cartofului şi a fibrelor alimentare din componenţa acestuia asupra produselor de panificaţie, autorii propunându-şi elaborarea unei tehnologii de prepare a pâinii cu făină de cartof, pentru a majora durata de prospeţime şi randamentul respectivului produs.

This study was developed with the purpose of investigating the influence of potato and its component food fibers on bakery products, the authors proposing and developing a technology for preparing bread with potato flour, in order to increase the duration of freshness of that product.