Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
973 28 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-27 17:24 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.642.2(478) (1) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 BOEŞTEAN, Olga, CEBAN, Cristina. Fabricarea pâinii cu adaos de materii vegetale. In: Intellectus, 2012, nr. 2, pp. 94-97. ISSN 1810-7079. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Intellectus | |||||
Numărul 2 / 2012 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087 | |||||
|
|||||
CZU: 664.642.2(478) | |||||
Pag. 94-97 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Prezentul studiu a fost elaborat cu scopul de a cerceta influenţa cartofului şi a fibrelor alimentare din componenţa acestuia asupra produselor de panificaţie, autorii propunându-şi elaborarea unei tehnologii de prepare a pâinii cu făină de cartof, pentru
a majora durata de prospeţime şi randamentul respectivului produs. |
|||||
|