Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
452 61
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-18 18:50
SM ISO690:2012
GOLOVACI, Florin-Anastasie. Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 29-31 martie 2022, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2022, Vol.2, pp. 290-294. ISBN 978-9975-45-828-3..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2, 2022
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 29-31 martie 2022

Impactul pandemiei Covid 19 asupra industriei alimentare


Pag. 290-294

Golovaci Florin-Anastasie
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 1 august 2022


Rezumat

Criza COVID – 19 a avut un impact considerabil asupra tuturor ramurilor economice la nivel global. În acest context, o analiză asupra evoluției industriei alimentare la nivel european și național, ar defini o imagine intrigantă în ce privește tendințele și ritmurile de dezvoltare pentru o perioadă de 10-15 ani, inclusiv perioada d pandemie. Astfel va fi posibil de evaluat obiectiv influența factorilor ce afectează direct și indirect modelul de consum al produselor de primă necesitate de către societate, precum și modele de adaptare a întreprinderilor din acest sector.

Cuvinte-cheie
dinamica alimentară, produse alimentare, fabricarea băuturilor, influența prețurilor, valoarea producției.