Determinarea cantității de grăsime din alimente
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
329 1
Ultima descărcare din IBN:
2022-09-30 10:41
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
612.397[634.55+664.833+663.9] (1)
Fiziologie. Fiziologie umană și comparată (725)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
Ciocolată. Cacao. Cafea. Ceai. Tutun (18)
SM ISO690:2012
PERJU, Veronica, BORȘ, Svetlana, CURARARI, Vadim, GOPȘA, Olesea. Determinarea cantității de grăsime din alimente. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă: . Tânărul cercetător , Ed. 9, 19-20 martie 2022, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2022, Ediția 9, Vol.3, pp. 190-194. ISBN 978-9975-76-389-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 9, Vol.3, 2022
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
9, Chişinău, Moldova, 19-20 martie 2022

Determinarea cantității de grăsime din alimente

Calculating the mass of fat in products

CZU: 612.397[634.55+664.833+663.9]

Pag. 190-194

Perju Veronica, Borș Svetlana, Curarari Vadim, Gopșa Olesea
 
IP Gimnaziul Pelinia, r-nul Drochia
 
 
Disponibil în IBN: 4 mai 2022