Articolul precedent |
Articolul urmator |
320 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-18 15:06 |
SM ISO690:2012 PAVLICENCO, Natalia, MACARI, Vasile, ROTARU, Alina, MELIN, S.. Analiza calităţii şi inofensivităţii conservelor de peşte în sos de tomate comercializate pe piaţa de consum din Republica Moldova. In: Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective: dedicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2021, pp. 678-683. ISBN 978-9975-56-911-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective 2021 | ||||||
Conferința "Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective" Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 678-683 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The study focuses on the analysis of the quality of canned fish in tomato sauce, sold on the market of the Republic of Moldova. The organoleptic, physico-chemical, microbiological indices, and the analysis of toxic elements in canned fish in tomato sauce are generally in accordance with the standard norms and values. Some non-conformities have been recorded at the mass fraction of moisture, %, min, expressed in dry matter. This is the only physico-chemical parameter at which, after investigating the quality of canned fish in tomato sauce, have been recorded certain non-conformities. Still, these deviations are not significant and do not affect the quality of this product. In conclusion, we can mention that the investigated products are of good quality, harmless and safe for consumer health, corresponding as well to industrial sterility norms and values. |
||||||
Cuvinte-cheie Canned fish in tomato sauce, Quality, fish content, lterandidealofhyp erlattice, oil content (sauce,%) acidity, mass fraction of moisture |
||||||
|