Articolul precedent |
Articolul urmator |
408 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-11 18:25 |
SM ISO690:2012 КАТЕРИНИЧ, Олег, ПАНЬКОВА, Светлана, ДРАЧУК, Инна. Экономическая эффективность использования кур с двойной продуктивностью. In: Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective: dedicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2021, pp. 332-336. ISBN 978-9975-56-911-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective 2021 | ||||||
Conferința "Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective" Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 332-336 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In Ukraine, farms and household plots of the population represent 45% of the total poultry of all types. This market segment is successfully developing thanks to the use of alternative poultry technologies to obtain environmentally friendly, organic products. The aim of the work is to assess the economic efficiency of using poultry with combined productivity - cockerels for meat, chickens - to obtain edible eggs. As a result of the research, the economic efficiency of using poultry with a dual direction of productivity has been shown, in which it is possible to raise cockerels for meat, and chickens - to obtain edible eggs. The profitability of the production of cockerel meat is 73.7-75.2%, respectively, with purebred breeding of Hercules chickens and the use of hybrids of the Ukrainian selection of Gray. The use of layers of meat and egg production direction allows you to get edible eggs with a profitability level of 7.2-26.8%. |
||||||
Cuvinte-cheie Chickens, egg production, roaster, Economic efficiency |
||||||
|