Studiul particularităţilor de fabricare a brânzei de capră
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
312 7
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-07 15:26
SM ISO690:2012
CHIŢANU, Ana. Studiul particularităţilor de fabricare a brânzei de capră. In: Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective: dedicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară, 30 septembrie - 1 octombrie 2021, Maximovca. Maximovca: "Print-Caro" SRL, 2021, pp. 41-48. ISBN 978-9975-56-911-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective 2021
Conferința "Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective"
Maximovca, Moldova, 30 septembrie - 1 octombrie 2021

Studiul particularităţilor de fabricare a brânzei de capră


Pag. 41-48

Chiţanu Ana
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 13 octombrie 2021


Rezumat

Raising goats is becoming more and more interesting for many farmers. Milk and especially goat cheese are in demand on the market and ensure the sale of production at attractive prices. This paper is of scientific interest due to the fact that the manufactured product itself is a product requested by consumers of all ages and knowing the particularities of manufacturing we will be able to prove the quality of the finished product obtained - goat cheese. Therefore, goat's milk obtained from goats of local population in the central area of the Republic of Moldova can serve as a raw material for the manufacture of goat cheese, respecting all the particularities of production. The cheese obtained corresponds to the requirements in force and is much appreciated by consumers.

Cuvinte-cheie
raising goats, goat's milk, goat cheese, organoleptic indices of goat cheese, chemical composition of goat cheese