Articolul precedent |
Articolul urmator |
228 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-01 10:22 |
SM ISO690:2012 ANTOHI, Maria, ADAJUC, Victoria, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga. Perfecţionarea tehnologiei de selecţionare şi obţinere a levurilor oenologice autohtone pentru utilizarea lor la producerea vinurilor albe seci. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 134-140. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 134-140 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The studies presented in persisting scientific work pertains to improvement of technological modes of breeding and reception of dry active races yeast for use them in primary wine-making for production of white dry wines. There were selected races of yeast with lowered characteristics sinzhesis amine biogenes that allows to raise the hygenic characteristics of ready product. There were chosen optimum nourishing ambiences for accumulation of the most yeast mass, which there were used for reception of production parties local active yeast in laboratory and working conditions. |
||||||
Cuvinte-cheie active races, primary wine-making, selected races |
||||||
|