Influenţa prelucrării mustului asupra compuşilor volatili şi a complexului terpenic al vinului
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
334 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-25 12:53
SM ISO690:2012
STOICA, Felicia, MUNTEAN, Camelia, POPESCU, I., VLĂDULESCU, Carmen. Influenţa prelucrării mustului asupra compuşilor volatili şi a complexului terpenic al vinului. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 129-131. ISBN 978-9975-64-192-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor
Vol. 24 (2), 2010
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective,"
Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010

Influenţa prelucrării mustului asupra compuşilor volatili şi a complexului terpenic al vinului


Pag. 129-131

Stoica Felicia, Muntean Camelia, Popescu I., Vlădulescu Carmen
 
Universitatea din Craiova
 
 
Disponibil în IBN: 12 octombrie 2021


Rezumat

The clarification of the must is one of that operation technologic uses for white wines. The operation of clarification of the must, after separation and assembling, represent an indispensable technological operation in process of obtains high quality white wines. The study aims the terpens complex behavior of the flavour wines in different must clarification methods including the oxygen preventive.

Cuvinte-cheie
volatile compounds, terpens complex, must processing