Articolul precedent |
Articolul urmator |
334 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-25 12:53 |
SM ISO690:2012 STOICA, Felicia, MUNTEAN, Camelia, POPESCU, I., VLĂDULESCU, Carmen. Influenţa prelucrării mustului asupra compuşilor volatili şi a complexului terpenic al vinului. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 129-131. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 129-131 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The clarification of the must is one of that operation technologic uses for white wines. The operation of clarification of the must, after separation and assembling, represent an indispensable technological operation in process of obtains high quality white wines. The study aims the terpens complex behavior of the flavour wines in different must clarification methods including the oxygen preventive. |
||||||
Cuvinte-cheie volatile compounds, terpens complex, must processing |
||||||
|