Articolul precedent |
Articolul urmator |
259 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-08 11:21 |
SM ISO690:2012 MUNTEAN, Camelia, GHEORGHIŢĂ, M., STOICA, Felicia. Factorii tehnologici care condiţionează obţinerea vinurilor roze. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 108-112. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 108-112 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The pink wines are more required on the internal and external market. The chimicals composition and the organoleptic properties of these products depends in decisive measure on the grapes characteristics and the technological factors of primary vinification in this paper are presented the results about this subject.. |
||||||
Cuvinte-cheie vin roze, antociani, însuşiri cromatice, macerare |
||||||
|