Articolul precedent |
Articolul urmator |
243 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-07-25 09:03 |
SM ISO690:2012 ДЕРЕНДОВСКАЯ, Антонина, НИКОЛАЕСКУ, Г., ШТИРБУ, Андрей, ТКАЧУК, Ольга, ЖОСАН, Сильвия. Реакция столового сорта винограда кардинал на обработку соцветий регуляторами роста. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 85-91. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
|||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | |||||
|
|||||
Pag. 85-91 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
It was established that the treatment of inflorescence of the table grape variety Cardinal by biological active substances - gibberelic acid (GA3) and α-naphtyl acetic acid leads to increase in the sizes and weights of clusters. Along with increase in the sizes, degree increase seedless berries and their durability on texture is observed. Productivity of vines increases in 1,3-1,8 times. We have established that for a table grape variety Cardinal optimal concentration of gibberellic acid is GA3-50 mg/l and GA3+ α-NAA-5 mg/l (ppm). |
|||||
Cuvinte-cheie Biological Active Substances, Cluster, Gibberelic acid, α-naphtyl acetic acid, inflorescence, Table grape variety, Productivity |
|||||
|