Articolul precedent |
Articolul urmator |
317 0 |
SM ISO690:2012 НАУМОВА, Людмила. Аминокислотный состав ягод столовых сортов винограда молдавской селекции. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor, 25 iunie 2010, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2010, Vol. 24 (2), pp. 34-38. ISBN 978-9975-64-192-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, silvicultură şi grădini publice, protecţia plantelor Vol. 24 (2), 2010 |
||||||
Simpozionul "Horticultura modernă – realizări şi perspective," Chișinău, Moldova, 25 iunie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 34-38 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
150 components, causing taste and aroma, were determined in grapes. Food value of proteins is defined by amino acid structure. 17 Moldavian table grape varieties were investigated. The greatest quantity of irreplaceable amino acids was determined in grape varieties Skorensky Krasny, Brumeriy nou and Tomajsky. The greatest sum of free amino acids is defined at grape varieties Dekabrsky, Jalovensky Stolovy, Kutuzovsky, Kodryanka. |
||||||
Cuvinte-cheie grape varieties, irreplaceable amino acids, free amino acids, proteins |
||||||
|