Articolul precedent |
Articolul urmator |
281 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8:641.85 (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
Economie casnică. Științe domestice. Întreținerea casei (166) |
SM ISO690:2012 KOНДPAНИНA, Taтьянa, РОДИОНОВА, Людмила. Разработка технологии нового десерта функционального назначения. In: Ştiinţă, educaţie, cultură: , 4 februarie 2016, Comrat. Комрат: Tipografia "A & V Poligraf", 2016, Vol.1, pp. 174-176. ISBN 978-9975-83-011-9; 9975-83-012-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.1, 2016 |
||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" Comrat, Moldova, 4 februarie 2016 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8:641.85 | ||||||
Pag. 174-176 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article is devoted to research and development of technology of products of functional purpose for expanding the range of domestic manufacturers. |
||||||
Cuvinte-cheie healthy eating, mousse, functional properties, vegetable and fruit raw materials, pectin fiber |
||||||
|