Studiul comparativ al influenţei suselor de levuri active uscate şi a celor din colecţia naţională de microorganisme asupra calităţii vinurilor materie primă pentru spumante
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
935 6
Ultima descărcare din IBN:
2022-07-09 15:44
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.252.4 (18)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (443)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, ANTOHI, Maria, FEIGER, Lilia, SOLDATENCO, Eugenia. Studiul comparativ al influenţei suselor de levuri active uscate şi a celor din colecţia naţională de microorganisme asupra calităţii vinurilor materie primă pentru spumante . In: Intellectus, 2004, nr. 1, pp. 41-46. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 1 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Studiul comparativ al influenţei suselor de levuri active uscate şi a celor din colecţia naţională de microorganisme asupra calităţii vinurilor materie primă pentru spumante
CZU: 663.252.4

Pag. 41-46

Taran Nicolae, Antohi Maria, Feiger Lilia, Soldatenco Eugenia
 
Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2013