Productivitatea şi calitatea diferitelor soiuri ale sfeclei de zahăr
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
314 11
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-19 08:13
SM ISO690:2012
ŞCHIOPU, Leonid. Productivitatea şi calitatea diferitelor soiuri ale sfeclei de zahăr. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 25-26 septembrie 2015, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2015, Ediția 1, pp. 109-110. ISBN 978-9975-3054-5-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 1, 2015
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective"
Bălți, Moldova, 25-26 septembrie 2015

Productivitatea şi calitatea diferitelor soiuri ale sfeclei de zahăr


Pag. 109-110

Şchiopu Leonid
 
Institutul de Cercetări pentru Culturile de Cîmp „Selecţia“
 
 
Disponibil în IBN: 10 august 2021


Rezumat

In this article are presented the results of the survey about the efficiency of cultivation for industrial purposes of different sugar beet varieties. From an economic point of view, the economic productivity of native an fo foreign cultivation are the same. The use of foreign sorts is associated with the risk of yield loss and product quality as they are not adapted to soil-climatic conditions of the Republic of Moldova. The real profitability increases with the proper use of technical means in the performance of the technological process.

Cuvinte-cheie
sugar beet, efficiency, cultivation, industrial purposes, different, varieties, economic, Productivity, Yield, Quality, Profitability