Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
368 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-16 08:39
SM ISO690:2012
TURCULEȚ, Nadejda. Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.1, pp. 446-447. ISBN 978-9975-45-700-2 (Vol. I).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2021
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021

Utilizarea pudrelor vegetale cu proprietăți antioxidante la producerea biscuiților glutenoși


Pag. 446-447

Turculeț Nadejda
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 29 iunie 2021