Conservarea vitaminei C în vişine, uscate prin diferite aporturi de căldură
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
843 2
Ultima descărcare din IBN:
2020-10-02 17:55
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.8.047:634.233 (3)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (203)
SM ISO690:2012
TARLEV, Vasile. Conservarea vitaminei C în vişine, uscate prin diferite aporturi de căldură. In: Intellectus, 2005, nr. 2, pp. 49-51. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 2 / 2005 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Conservarea vitaminei C în vişine, uscate prin diferite aporturi de căldură
CZU: 664.8.047:634.233

Pag. 49-51

Tarlev Vasile
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Disponibil în IBN: 15 decembrie 2013


Rezumat

Researches had been carried out in order to study how the convection and combined methods (convection super high frequency fields S.H.F.) of drying and level of conservation of vitamin C on different temperatures: 60 – 100°C, different oscillation regimes t´: 0,2; 0,6; 1,0; 1,4 and power levels of the magnetron: 25 – 100 %. Vitamin C retention level in dried cherries is higher in cases of minimal oscillation regimes and power levels.