Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
843 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-10-02 17:55 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8.047:634.233 (3) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94) |
Fructe cu sâmbure. Drupe în general (203) |
SM ISO690:2012 TARLEV, Vasile. Conservarea vitaminei C în vişine, uscate prin diferite aporturi de căldură. In: Intellectus, 2005, nr. 2, pp. 49-51. ISSN 1810-7079. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Intellectus | |||||
Numărul 2 / 2005 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087 | |||||
|
|||||
CZU: 664.8.047:634.233 | |||||
Pag. 49-51 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Researches had been carried out in order to study how the convection and combined
methods (convection super high frequency fields S.H.F.) of drying and level of conservation
of vitamin C on different temperatures: 60 – 100°C, different oscillation regimes t´:
0,2; 0,6; 1,0; 1,4 and power levels of the magnetron: 25 – 100 %. Vitamin C retention level
in dried cherries is higher in cases of minimal oscillation regimes and power levels. |
|||||
|