Articolul precedent |
Articolul urmator |
366 15 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-30 22:24 |
SM ISO690:2012 NICUŢA, Alexandru. Influenţa preparatului „FITOMAG” asupra gradului de afectare a fructelor de măr cu boli fungice şi dereglări funcţionale pe durata perioadei postrecoltare. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, Ed. 2, 29-30 septembrie 2016, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipografia Foxtrot, 2016, Ediția 2, pp. 109-111. ISBN 978-9975-89-029-8. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 2, 2016 |
|||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" 2, Bălți, Moldova, 29-30 septembrie 2016 | |||||
|
|||||
Pag. 109-111 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
Reducing post-harvest losses in fruits, puree and maintenance of freight at a high level over a long period of the year can be carried out by the coating „Fitomag”. The application of this preparation helps to slow down the aging process and increase the degree of resistance to fungal diseases and functional disorders. |
|||||
Cuvinte-cheie Fitomag, Storage, degree of resistance, quality of apple fruit, physiological disorders, fungal diseases |
|||||
|