Influenţa preparatului „FITOMAG” asupra gradului de afectare a fructelor de măr cu boli fungice şi dereglări funcţionale pe durata perioadei postrecoltare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
366 15
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-30 22:24
SM ISO690:2012
NICUŢA, Alexandru. Influenţa preparatului „FITOMAG” asupra gradului de afectare a fructelor de măr cu boli fungice şi dereglări funcţionale pe durata perioadei postrecoltare. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, Ed. 2, 29-30 septembrie 2016, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipografia Foxtrot, 2016, Ediția 2, pp. 109-111. ISBN 978-9975-89-029-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 2, 2016
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective"
2, Bălți, Moldova, 29-30 septembrie 2016

Influenţa preparatului „FITOMAG” asupra gradului de afectare a fructelor de măr cu boli fungice şi dereglări funcţionale pe durata perioadei postrecoltare


Pag. 109-111

Nicuţa Alexandru
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
 
Disponibil în IBN: 10 iunie 2021


Rezumat

Reducing post-harvest losses in fruits, puree and maintenance of freight at a high level over a long period of the year can be carried out by the coating „Fitomag”. The application of this preparation helps to slow down the aging process and increase the degree of resistance to fungal diseases and functional disorders.

Cuvinte-cheie
Fitomag, Storage, degree of resistance, quality of apple fruit, physiological disorders, fungal diseases