Determinarea nivelului de „vitamina C” din sucul de portocale
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
258 2
Ultima descărcare din IBN:
2021-10-25 15:44
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
543.248:547.475.2 (1)
Metode chimice de analiză (30)
Chimie organică (484)
SM ISO690:2012
BANTAS, Natalia, PAVELIU, Tatiana, GOPȘA, Olesea. Determinarea nivelului de „vitamina C” din sucul de portocale. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 8, 20-21 martie 2021, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2021, Ediția 8, Vol.2, pp. 155-157. ISBN 978-9975-76-328-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 8, Vol.2, 2021
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
8, Chişinău, Moldova, 20-21 martie 2021

Determinarea nivelului de „vitamina C” din sucul de portocale

CZU: 543.248:547.475.2

Pag. 155-157

Bantas Natalia, Paveliu Tatiana, Gopșa Olesea
 
IP Gimnaziul Pelinia, r-nul Drochia
 
 
Disponibil în IBN: 21 aprilie 2021


Cuvinte-cheie
titrare, acid ascorbic, suc de portocale