Cum să valorificăm deşeurile vinicole ce conţin albastru de prusia
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
755 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-25 14:37
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.26:66 (4)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
BOUNEGRU, Tudor. Cum să valorificăm deşeurile vinicole ce conţin albastru de prusia . In: Intellectus, 2007, nr. 2, pp. 48-51. ISSN 1810-7079.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Intellectus
Numărul 2 / 2007 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087

Cum să valorificăm deşeurile vinicole ce conţin albastru de prusia
CZU: 663.26:66

Pag. 48-51

Bounegru Tudor
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 30 noiembrie 2013


Rezumat

This paper represents an example of the implementation of the scienti c results in the practice. It shows the efforts of the Modovan scientists in the  eld of neutralization of the wine waste containing Prussian Blue, which is an actual problem for the former soviet states with a developed wine industry: Republic of Moldova, Georgia, Ukraine, Azerbaijan, Armenia, Russia, as well as in some states of the former socialist camp: Romania and Bulgaria. The European countries with high developed wine industry do not confront with such problems owing to the fact that during the wine fabrication they never used the non-protected equipment of iron.