Articolul precedent |
Articolul urmator |
466 23 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-27 10:22 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
73.3:613.12 (1) |
Arte plastice (429) |
Igienă. Igienă și sănătate personală (564) |
SM ISO690:2012 IORDACHE, Ioana Roxana, COJOCARI, Lidia. Valoarea formativă a educației nutriționale la nivelul învățământului primar. In: Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului, Ed. 22, 8-9 octombrie 2020, Chişinău. Chişinău: CEP UPS „I.Creangă”, 2020, Seria 22, Vol.2, pp. 354-360. ISBN 978-9975-46-449-9; 978-9975-46-451-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului Seria 22, Vol.2, 2020 |
||||||
Conferința "Probleme ale științelor socioumanistice și modernizării învățământului" 22, Chişinău, Moldova, 8-9 octombrie 2020 | ||||||
|
||||||
CZU: 73.3:613.12 | ||||||
Pag. 354-360 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
A healthy and adequate diet for the needs of the body is the key to ensuring harmonious somatic, mental, emotional and affective growth and development, which is based on the selfweare and conscious nutrition process, having the main characteristic of being trainable and the education of this process is initially achieved by training correct eating habits in students and, afterwards, by developing principles that are to be respected throughout their lives. for successful nutritional education at primary school level, the school must provide coherent information on the importance of healthy eating, an adequate lifestyle. Key-words: education, nutrition, primary education, health. |
||||||
Cuvinte-cheie education, Nutrition, primary education, health |
||||||
|