Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
409 12 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-24 16:08 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
579.2/.6/.8:60:637.146 (1) |
Microbiologie generală (132) |
Microbiologie aplicată (618) |
Biotehnologie (52) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (297) |
SM ISO690:2012 BOGDAN-GOLUBI, Nina. Valorificarea tulpinilor microbiene izolate din lapte de capră. In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2020, nr. 3(58), pp. 38-44. ISSN 1857-0461. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.4269449 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” | |||||
Numărul 3(58) / 2020 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 | |||||
|
|||||
DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.4269449 | |||||
CZU: 579.2/.6/.8:60:637.146 | |||||
Pag. 38-44 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
New strains of lactic acid bacteria with high biotechnological potential were isolated from raw goat milk collected in various regions of the Republic of Moldova and have been proposed for the dairy industry. New data have been accumulated on the biodiversity of native lactic acid bacteria strains with high milk fermentation activity. A new protective medium has been proposed for the freeze-drying of lactic acid bacteria from goat milk. |
|||||
Cuvinte-cheie lactic acid bacteria, goat milk, autochthonous strains, bacterii lactice, lapte de capră, tulpini autohtone |
|||||
|