Prevenirea hipercoagulabilității sângelui în diabetul experimental ca urmare a administrării resveratrolului din Vitis vinifera și Polygonum cuspidatum
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
398 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
616.379-08.64:616.151:577.19 (1)
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1732)
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (975)
Bazele materiale ale vieții. Biochimie. Biologie moleculară. Biofizică (664)
SM ISO690:2012
POZDNEACOVA, Ilona. Prevenirea hipercoagulabilității sângelui în diabetul experimental ca urmare a administrării resveratrolului din Vitis vinifera și Polygonum cuspidatum. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2020, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2020, SNE, pp. 46-49. ISBN 978-9975-152-50-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2020
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2020

Prevenirea hipercoagulabilității sângelui în diabetul experimental ca urmare a administrării resveratrolului din Vitis vinifera și Polygonum cuspidatum

CZU: 616.379-08.64:616.151:577.19

Pag. 46-49

Pozdneacova Ilona
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
 
Disponibil în IBN: 15 noiembrie 2020