Tomatele uscate! Da sau nu?
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
951 17
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-18 12:57
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.844:635.64 (2)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
Plante de grădină. Grădinărit (696)
SM ISO690:2012
ŞLEAGUN, Galina. Tomatele uscate! Da sau nu? In: Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”, 2009, nr. 2(13), pp. 82-84. ISSN 1857-0461.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Numărul 2(13) / 2009 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687

Tomatele uscate! Da sau nu?
CZU: 664.844:635.64

Pag. 82-84

Şleagun Galina
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 15 decembrie 2013


Rezumat

The commercial and consumer value of dried tomatoes, based on their sensory, nutritious and antioxidant properties, as well as on their convenience of use have been widely covered in this work. Trends of actual research in the field of tomato drying have been shown. The expediency of tomato drying in the Republic of Moldova has been given reason. Succinct results of the elaborations that were developed at the Institute of Research and Development for Horticulture and Food Technologies are presented.