Мировой продовольственный кризис
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
350 4
Ultima descărcare din IBN:
2022-10-15 20:28
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.6(100) (4)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504)
SM ISO690:2012
МАЛЬЦЕВА, Эвелина, ПЧЕНИКИНА, Яна, ВАЛЕЕВА, Юлия. Мировой продовольственный кризис. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 5 iunie 2020, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul, 2020, Vol.7, Partea 1, pp. 291-293. ISBN 978-9975-88-060-2. ISSN ISSN 2587-3563. – E-ISSN 2587-3571.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.7, Partea 1, 2020
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei"
Cahul, Moldova, 5 iunie 2020

Мировой продовольственный кризис

World food crisis

CZU: 338.439.6(100)

Pag. 291-293

Мальцева Эвелина1, Пченикина Яна2, Валеева Юлия1
 
1 Казанский Федеральный Университет,
2 КФУ Институт международных отношений «ИМО»
 
 
Disponibil în IBN: 1 noiembrie 2020


Rezumat

Oferirea populației țării cu cantități suficiente și sortiment este o problemă complexă, incluzând un complex de probleme legate de producția de alimente, piețele alimentare naționale și mondiale, competitivitatea și solvabilitatea țării, nivelul veniturilor și structura nutrițională a populației și sociale. politica statului. Problema crizei alimentare globale este globală, deoarece multe țări se confruntă cu deficiențe cronice de alimente, dar există și țări al căror obiectiv este de a îmbunătăți dieta pentru a o apropia de standarde științifice solide. Acest articol va examina importanța securității alimentare a populației, va identifica principalele cauze și consecințe ale crizei alimentare globale pentru țările în curs de dezvoltare și dezvoltate economic.

Providing the country's population with food in sufficient quantity and assortment is a complex problem, including a complex of issues related to food production, national and world food markets, competitiveness and solvency of the country, income level and nutritional structure of the population, and social policy of the state. The problem of the global food crisis is global, as many countries are facing chronic food shortages, but there are also countries whose goal is to improve the diet in order to bring it closer to scientifically sound standards. This article will examine the importance of food security for the population, identify the main causes and consequences of the global food crisis for developing and economically developed countries.

Cuvinte-cheie
мировой продовольственный кризис, продовольственное обеспечение населения, голод, мировые продовольственные запасы, развивающиеся и экономически развитые страны,

world food crisis, food supply for the population, hunger, world food supplies, developing and economically developed countries