Articolul precedent |
Articolul urmator |
482 15 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-20 18:51 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.6:621.796 (1) |
Diferite fructe tropicale și subtropicale (16) |
Tehnologie mecanică în general: procese, scule, mașini, aparate (145) |
SM ISO690:2012 ПЕТКОВ, Иван, СЕМЁНОВ, Геннадий, КРАСНОВА, Ирина. Технология сублимационной сушки пищевых продуктов и перспективы ее использования в Республике Молдова. In: Ştiinţă, educaţie, cultură , 15 februarie 2020, Comrat. Comrat, Republica Moldova: Universitatea de Stat din Comrat, 2020, Vol.1, pp. 400-404. ISBN 978-9975-83-091-1. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.1, 2020 |
||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" Comrat, Moldova, 15 februarie 2020 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.6:621.796 | ||||||
Pag. 400-404 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article proposes a technology for the production of wines from freeze-dried grape raw materials. Physicochemical parameters, the content of phenolic substances and organoleptic characteristics of wine made according to traditional technology and wine made from freeze-dried grape raw materials are investigated. Their comparative assessment is carried out. It is shown that vacuum freeze-drying provides a high level of preservation of properties in raw materials and in the finished product. |
||||||
Cuvinte-cheie vacuum freeze-drying, Grape |
||||||
|