Articolul precedent |
Articolul urmator |
328 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-08-08 18:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
633.111.1+632.8 (1) |
Cereale. Recolte de grâne (678) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977) |
SM ISO690:2012 РЫЖКОВА, Татьяна. Изменение качества мягкой пшеницы под влиянием преждевременного прорастания зерна на корню. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 407-409. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 5, 2014 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor" 5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
CZU: 633.111.1+632.8 | ||||||
Pag. 407-409 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In 2012 the phenomenon of preharvest sprouting in wheat was registered. Awnless wheat cultivars possessed greater preharvest sprouting resistance compared to the awned wheat varieties. At presence of sprouted grain quality of wheat changed in terms of carbohydrate complex, namely diluted, a consistence was slowed down of the dough and starch crystallization. |
||||||
Cuvinte-cheie preharvest sprouting, Wheat, dough and starch crystallization. |
||||||
|