Articolul precedent |
Articolul urmator |
1102 53 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-04 09:09 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
543.4:665.3 (3) |
Metode de analiză spectrală. Metode de analiză optică (68) |
Uleiuri. Grăsimi. Ceruri. Adezivi. Gume. Rășine (111) |
SM ISO690:2012 CALMUŢCHI, Lidia, MELENTIEV, Eugenia, POPA, Ecaterina. Cercetarea unor indici de calitate a uleiurilor vegetale alimentare. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă: consacrată jubileului "90 de ani ai Facultăţii Biologie şi Chimie, 21-22 martie 2020, Chişinău. Chişinău: Tipografia Universităţii de Stat din Tiraspol, 2020, Vol.2, pp. 97-101. ISBN 978-9975-76-308-0. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Vol.2, 2020 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" Chişinău, Moldova, 21-22 martie 2020 | ||||||
|
||||||
CZU: 543.4:665.3 | ||||||
Pag. 97-101 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Alimentaţia prezintă unul din cei mai importanţi factori ecologici care dirijează sănătatea umană. În lucrare sunt prezentate rezultatele cercetării calităţii unor uleiuri vegetale omega 3, 6, şi 9. Au fost cercetaţi indicii organoleptici şi fizico-chimici de calitate. Toate tipurile uleiurilor cercetate, cu mici devieri, sunt apreciate calitative. |
||||||
|