Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
316 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-25 15:19
SM ISO690:2012
ROTARI, Lilia. Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 461-464. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2020
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020

Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională


Pag. 461-464

Rotari Lilia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 24 iunie 2020


Rezumat

Lucrarea prezintă studiul bibliografic privind posibilităţii introducerii grâului germinat în produse de cofetărie făinoase, s-a analizat valoarea nutritivă a grâului germinat. Adăugarea grâului germinat în reţeta produselor de cofetărie făinoase va contribui la mărirea valorii nutritive a produsului finit şi va difersifica sortiment de produse cu destinaţie funcţională.

Cuvinte-cheie
produse de cofetărie făinoase, germeni de grâu, boabe de grâu germinate, făină de grâu germinat, produse cu destinaţie funcţională