Articolul precedent |
Articolul urmator |
316 9 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-25 15:19 |
SM ISO690:2012 ROTARI, Lilia. Utilizarea germenilor de grâu pentru fabricarea produselor de cofetărie făinoase cu destinaţie funcţională. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 461-464. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2020 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020 | ||||||
|
||||||
Pag. 461-464 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Lucrarea prezintă studiul bibliografic privind posibilităţii introducerii grâului germinat în produse de cofetărie făinoase, s-a analizat valoarea nutritivă a grâului germinat. Adăugarea grâului germinat în reţeta produselor de cofetărie făinoase va contribui la mărirea valorii nutritive a produsului finit şi va difersifica sortiment de produse cu destinaţie funcţională. |
||||||
Cuvinte-cheie produse de cofetărie făinoase, germeni de grâu, boabe de grâu germinate, făină de grâu germinat, produse cu destinaţie funcţională |
||||||
|