Termenul de valabilitate a produselor alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
477 10
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-03 13:31
SM ISO690:2012
MITITELU, Maia. Termenul de valabilitate a produselor alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 450-454. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1, 2020
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor"
Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020

Termenul de valabilitate a produselor alimentare


Pag. 450-454

Mititelu Maia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 24 iunie 2020


Rezumat

În conformitate cu tema lucrării acest articol este bazat pe o analiză generală despre ce reprezintă acest termen de valabilitate, de cine este stabilit și cum anume fiecare produs alimentar își are termenul său de consum. În lucrare sunt prezentate alimentele care pot fi consumate și atunci când sunt expirate, alimente care în nici într-un caz nu trebuie consumate atunci când sunt expirate, alimentele care nu expiră niciodată. Abordez și subiectul ce ține de produsele expirate din industria alimentară și ce se întâmplă cu ele.

Cuvinte-cheie
alterare, cantitate, alimente, cauze, zile, sănătate, lege