Articolul precedent |
Articolul urmator |
477 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-03 13:31 |
SM ISO690:2012 MITITELU, Maia. Termenul de valabilitate a produselor alimentare. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 1-3 aprilie 2020, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: 2020, Vol.1, pp. 450-454. ISBN 978-9975-45-633-3 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2020 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 1-3 aprilie 2020 | ||||||
|
||||||
Pag. 450-454 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În conformitate cu tema lucrării acest articol este bazat pe o analiză generală despre ce reprezintă acest termen de valabilitate, de cine este stabilit și cum anume fiecare produs alimentar își are termenul său de consum. În lucrare sunt prezentate alimentele care pot fi consumate și atunci când sunt expirate, alimente care în nici într-un caz nu trebuie consumate atunci când sunt expirate, alimentele care nu expiră niciodată. Abordez și subiectul ce ține de produsele expirate din industria alimentară și ce se întâmplă cu ele. |
||||||
Cuvinte-cheie alterare, cantitate, alimente, cauze, zile, sănătate, lege |
||||||
|