Articolul precedent |
Articolul urmator |
383 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-16 17:46 |
SM ISO690:2012 CHISNICEAN, Lilia. Rezultate privind multiplicarea la introducerea în cultură a specei Stevia rebaudiana Bertoni. In: Conservation of plant diversity, Ed. 1, 7-9 octombrie 2010, Chișinău. Chișinău: Gradina Botanica (Institut), 2010, Ediția 1, pp. 349-353. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conservation of plant diversity Ediția 1, 2010 |
||||||
Simpozionul "Conservarea diversităţii plantelor" 1, Chișinău, Moldova, 7-9 octombrie 2010 | ||||||
|
||||||
Pag. 349-353 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Stevia contains sweet substances that do not (glycosides) comes from the human body and are displayed without adsorption. In addition to glycosides Stevia contains proteins, carbohydrates, pulp, phosphorus, iron, zinc, calcium, magnesium and vitamins, as astonishing vegetable product. Her introduction to the culture and food is a necessity. Reproduction methods facilitate the introduction and spread of this valuable culture. |
||||||
|