Rezultate privind multiplicarea la introducerea în cultură a specei Stevia rebaudiana Bertoni
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
383 8
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-16 17:46
SM ISO690:2012
CHISNICEAN, Lilia. Rezultate privind multiplicarea la introducerea în cultură a specei Stevia rebaudiana Bertoni. In: Conservation of plant diversity, Ed. 1, 7-9 octombrie 2010, Chișinău. Chișinău: Gradina Botanica (Institut), 2010, Ediția 1, pp. 349-353.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conservation of plant diversity
Ediția 1, 2010
Simpozionul "Conservarea diversităţii plantelor"
1, Chișinău, Moldova, 7-9 octombrie 2010

Rezultate privind multiplicarea la introducerea în cultură a specei Stevia rebaudiana Bertoni


Pag. 349-353

Chisnicean Lilia
 
Gradina Botanică (Institut) a AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 21 iunie 2020


Rezumat

Stevia contains sweet substances that do not (glycosides) comes from the human body and are displayed without adsorption. In addition to glycosides Stevia contains proteins, carbohydrates, pulp, phosphorus, iron, zinc, calcium, magnesium and vitamins, as astonishing vegetable product. Her introduction to the culture and food is a necessity. Reproduction methods facilitate the introduction and spread of this valuable culture.