IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  2006
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-25 20:08
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 1 / 2020  (1 din 4)1    
 2020  (1 din 4)1    
Nr. 1(59) 1
imagine

pISSN: 1336-8672
Journal of Food and Nutrition Research

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcate
Articole18360
Volume133629
Total2117229

Vizualizări   337Descărcări   29

Conţinutul numărului de revistă

Effects of drying methods on quality parameters of potato and red beetroot purée with Lactobacillus delbrueckii 23-34
Mocanu Gabriel-Dănuț , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Ceclu Liliana , Gheonea Ionica Dima , Mihalcea Liliana , Barbu Viorica Vasilica , Constantin Oana Emilia , Pătraşcu Livia