IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-08 01:54
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 310 1
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 236 1
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 195 1
Vol. 194 1
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i2 1
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i4 1
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i2 1
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
115401
Articole7287807
Volume7167432
Total14455232

Vizualizări   132Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Effect of freezing on microstructure and degree of syneresis in differently formulated fruit fillings 71-78

DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.03.056

Cropotova Janna , Tylewicz Urszula , Dellarosa Nicolo , Laghi Luca , Romani Santina , Dalla Rosa Marco