IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1976
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2021-09-15 04:19
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 310 / / 2020  (1 din 24)1    
 2020  (1 din 24)1    
Vol. 310 1
 2017  (1 din 24)1    
Vol. 236 1
 2016  (2 din 24)2    
Vol. 195 1
Vol. 194 1
 2011  (1 din 24)1    
Vol. 125, i2 1
 2007  (1 din 24)1    
Vol. 104, i4 1
 2002  (1 din 24)1
Vol. 79, i2 1
imagine

pISSN: 0308-8146
Food Chemistry
Factor de impact CiteScore 2022 - 14.9
Factor de impact SJR 2022 - 1.624
Factor de impact SNIP 2022 - 2.197

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2002 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole cu
H-index RM, Scopus
115401
Articole7287807
Volume7167532
Total14455332

Vizualizări   506Descărcări   11

Conţinutul numărului de revistă

Influence of different drying methods on the physicochemical properties of red beetroot (Beta vulgaris L. var. Cylindra) 59-67

DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.04.129

Nistor Oana Viorela , Ceclu Liliana , Andronoiu Doina Georgeta , Rudi Ludmila , Botez Elisabeta