IBN
Закрыть
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  2003
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-08-04 15:47
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2021  (1 din 2)1    
 2021  (1 din 2)1    
Nr. 2(45) 1
 2017  (1 din 2)1    
Nr. 2(41) 1
 2016  (1 din 2)2    
Nr. 2(39) 2
imagine

pISSN: 1843-5157
eISSN: 2068-259X
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Analele Universităţii Dunarea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia alimentară

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2021
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole4110501
Volume349011
Total7159511

Vizualizări   198Descărcări   2

Conţinutul numărului de revistă

Development and quality assessment of heat-stable fruit fillings containing dietary fibers 38-54
Cropotova Janna
The influence of temperature and time on the stability of the antioxidant activity and colour parameters of grape marc ethanolic extract 96-104
Cristea Elena , Sturza Rodica , Patraș Antoanela