Romanian’s practices towards information sources about healthy diets
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
586 4
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-18 20:02
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.2(498) (4)
Гигиена питания. Диетика. Принципы питания (181)
SM ISO690:2012
TARCEA, Monica, CZINEGE, Maria, RUŢA, Florina, ŢĂRUŞ, Victoria, NEMES, Levente, GUINE, Raquel. Romanian’s practices towards information sources about healthy diets. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2019, nr. 4(82), pp. 257-258. ISSN 1729-8687.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Numărul 4(82) / 2019 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873

Romanian’s practices towards information sources about healthy diets

Practicile românilor privind sursele de informații despre dietele sănătoase

CZU: 613.2(498)

Pag. 257-258

Tarcea Monica1, Czinege Maria1, Ruţa Florina1, Ţăruş Victoria1, Nemes Levente2, Guine Raquel3
 
1 University of Medicine and Pharmacy, Targul Mures,
2 Victus Dietitian cabinet, Targu-Mures,
3 Polytechnic Institute of Viseu
 
 
Disponibil în IBN: 30 martie 2020


Rezumat

Nutritionists and physicians should promote healthy diet through adequate sources of information, using more eLearning methods and aimed to target risk behavior populational groups.

Cuvinte-cheie
Nutrition, sources of information, lifestyle, Internet, health