Articolul precedent |
Articolul urmator |
556 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-10-08 21:56 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.223 (11) |
Виноделие. Энология. Виноградные вина (442) |
SM ISO690:2012 BALANUŢĂ, Anatol, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, ZGARDAN, Dan, BORȘI, Igor. Implimentarea tehnologiei de producere a vinului spumant în condiţii de microvinificaţie. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 47, pp. 295-299. ISBN 978-9975-64-296-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 47, 2018 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.223 | ||||||
Pag. 295-299 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrarea dată a fost elaborată și implementată tehnologia de producere a vinului spumant din soiuri de interselecție autohtone în condiții de microvinificație. |
||||||
Cuvinte-cheie vin spumant, cupaj, fermentaţie secundară, presiune, acratofor, licoare de expediţie |
||||||
|