Implimentarea tehnologiei de producere a vinului spumant în condiţii de microvinificaţie
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
556 6
Ultima descărcare din IBN:
2022-10-08 21:56
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.223 (11)
Виноделие. Энология. Виноградные вина (442)
SM ISO690:2012
BALANUŢĂ, Anatol, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, ZGARDAN, Dan, BORȘI, Igor. Implimentarea tehnologiei de producere a vinului spumant în condiţii de microvinificaţie. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 47, pp. 295-299. ISBN 978-9975-64-296-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 47, 2018
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"
Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2018

Implimentarea tehnologiei de producere a vinului spumant în condiţii de microvinificaţie

CZU: 663.223

Pag. 295-299

Balanuţă Anatol, Codrean (Sclifos) Aliona, Zgardan Dan, Borși Igor
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 21 noiembrie 2019


Rezumat

În lucrarea dată a fost elaborată și implementată tehnologia de producere a vinului spumant din soiuri de interselecție autohtone în condiții de microvinificație.

Cuvinte-cheie
vin spumant, cupaj, fermentaţie secundară, presiune, acratofor, licoare de expediţie