Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
656 16 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-06-19 21:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.253 (17) |
Виноделие. Энология. Виноградные вина (442) |
SM ISO690:2012 NEMŢEANU, Silvia. Utilizarea biopolimerilor chitosan şi chitin-glucan pentru demetalizarea vinurilor. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2017, nr. 1(67), pp. 26-28. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 1(67) / 2017 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.253 | ||||||
Pag. 26-28 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In this article are represented the results of de-metallization wine process, using biopolymers like chitosan and chitin-glucan. Also were studied factors that infl uence the iron exclusion process and were created technological treating schemes of wine de-metallization. |
||||||
Cuvinte-cheie chitosan, chitin-glucan, iron, copper, demetallising, temperature, sorbent. |
||||||
|