Articolul precedent |
Articolul urmator |
551 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-04-29 10:53 |
SM ISO690:2012 EFREMOVA, Nadejda, MOLODOI, Elena, USATYI, Agafia, BEJENARU (FULGA), Ludmila. Influence of oxidative stress on the activity of some enzymes of baker’s yeast. In: Microbial Biotechnology, Ed. 2, 9-10 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie, 2014, Ediția 2, p. 124. ISBN 978-9975-4432-8-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Microbial Biotechnology Ediția 2, 2014 |
||||||
Conferința "Microbial Biotechnology" 2, Chișinău, Moldova, 9-10 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 124-124 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|