Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul
Закрыть
Articolul precedent
Articolul urmator
690 10
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-06 23:30
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
636.933.2.034 (1)
Прочие животные, содержащиеся человеком (41)
SM ISO690:2012
PETCU, Valentina, LUPOLOV, Tatiana, ROTARU, Alina. Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul. In: Zootehnie şi biotehnologii , 25 septembrie 2015, Chișinău. CHIȘINĂU: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 44, pp. 267-270. ISBN 978-9975-64-125-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44, 2015
Simpozionul "Zootehnie şi biotehnologii"
Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2015

Studiul asupra proprietăţilor tehnologice a laptelui de oaie din rasa karakul

CZU: 636.933.2.034

Pag. 267-270

Petcu Valentina1, Lupolov Tatiana2, Rotaru Alina
 
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Государственный Педагогический Институт, г.Мозырь
 
 
Disponibil în IBN: 26 martie 2019


Rezumat

The article analyzes the qulity of milk as raw material for  cheese production. With the phasis not on the chemical composition of milk but on the corelation beweenhe different components of sheep milk, wich has a major importance for the industry of cheese production. 

Cuvinte-cheie
milk, sheep, cheese, processing, proteins