Articolul precedent |
Articolul urmator |
697 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-19 20:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.25.03 (2) |
Виноделие. Энология. Виноградные вина (443) |
SM ISO690:2012 TARAN, Nicolae, SOLDATENCO, Eugenia, SOLDATENCO (GRIGOREAN), Olga, BARSOVA, Oxana, TARAN, Marina, STOLEICOVA (VASIUCOVICI), Svetlana, MORARI, Boris, GLAVAN, Pavel, ADAJUC, Victoria. Studiul proprietăților tehnologice a tulpinilor de levuri din colecția națională de microorganisme pentru industria vinicolă. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2015, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 42 (2), pp. 236-239. ISBN 978-9975-64-273-6.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 42 (2), 2015 |
||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2015 | ||
|
||
CZU: 663.25.03 | ||
Pag. 236-239 | ||
Descarcă PDF | ||
Rezumat | ||
Scientific and Practical Institute of Horticulture and Food Technologies has a collection of specific microorganisms for winemaking. Yeast strains of collection require special attention in order to preserve all the specific properties, which is the basic task of the workers in the field of microbiology. Study of more than 200 yeast strains behavior on different technological factors requires an enormous amount of work. In this context, within the laboratory Biotechnologies and Microbiology of Wine technological assessment of yeast strains from the National Collection of Microorganisms for Winemaking Industry (CNMIO) in the process of must fermentation was performed. |
||
Cuvinte-cheie yeast strain, wine material |
||
|