Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
2134 52 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-09 11:29 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
613.2:796-057.1 (1) |
Гигиена питания. Диетика. Принципы питания (181) |
РАЗВЛЕЧЕНИЯ. ЗРЕЛИЩА. ИГРЫ. СПОРТ (1699) |
SM ISO690:2012 RUBANOVICI, Vladislav, FRIPTULEAC, Grigore, CHIRLICI, Alexei. Principiile de bază privind organizarea
alimentaţiei sportivilor. In: Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţe Medicale, 2015, nr. 1(46), pp. 269-273. ISSN 1857-0011. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţe Medicale | ||||||
Numărul 1(46) / 2015 / ISSN 1857-0011 | ||||||
|
||||||
CZU: 613.2:796-057.1 | ||||||
Pag. 269-273 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
S-au analizat publicaţiile ştiinţifice, rezultatele investigaţiilor proprii despre alimentaţia reală a sportivilor tineri şi s-au elaborat recomandări privind principiile de bază ale organizării alimentaţiei acestora. Sunt prezentate, de asemenea, recomandări igienice privind necesarul de principalele substanţe nutritive şi de organizare a regimului alimentar pentru sportivi. |
||||||
Cuvinte-cheie sportivi, alimentaţie, sănătate |
||||||
|