Gradul de modificare a unor indici biochimici în funcţie de temperatura de păstrare aplicată
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
895 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-21 18:37
SM ISO690:2012
MALECA, Tudor, CHIHAI, Marcela. Gradul de modificare a unor indici biochimici în funcţie de temperatura de păstrare aplicată. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova, 2013, nr. 12(2), pp. 193-197. ISSN 1857-1239.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii Cooperatist-Comerciale din Moldova
Numărul 12(2) / 2013 / ISSN 1857-1239

Gradul de modificare a unor indici biochimici în funcţie de temperatura de păstrare aplicată

Pag. 193-197

Maleca Tudor, Chihai Marcela
 
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 februarie 2014


Rezumat

The present work is dedicated to the problem of apples preservation and to determine the degradation of plastic substances during storage. For this, has been selected four late varieties of apple, which were stored in different temperature regimes (1, 2 and 3°C) and were determined in dynamic: the titratable acid content, the content of sugars, ascorbic acid content.

Cuvinte-cheie
apple fruit,

the temperature of storage, the plastic substances, the titratable acid content, the content of sugars, ascorbic acid content