Produsele ca factor ce caracterizează potenţialul intern al întreprinderii în realizarea strategiilor de sortiment
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
922 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-26 12:01
SM ISO690:2012
GHENOVA, Svetlana. Produsele ca factor ce caracterizează potenţialul intern al întreprinderii în realizarea strategiilor de sortiment . In: Economica, 2007, nr. 1(57), pp. 12-15. ISSN 1810-9136.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economica
Numărul 1(57) / 2007 / ISSN 1810-9136

Produsele ca factor ce caracterizează potenţialul intern al întreprinderii în realizarea strategiilor de sortiment

Pag. 12-15

Ghenova Svetlana
 
Universitatea de Stat din Comrat
 
Disponibil în IBN: 27 noiembrie 2013


Rezumat

Present piblication is dedicated to the elaboration of theory, methodology and practice advises that improve the process of company planning ofthe assortment in industrial enterprise on the basis of appiication of marketing principles and methods for taking management decisions that promote sustainable and productive enterprises1 functioning in the Republic of Moldova. This publication paper specifîes marketing essence ofthe assortment policy, investigates the mechanism ofthe assortment strategy realisation as well as the factor of macro marketing environment– the perspective of produci assortment that influence this process.

Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Produsele ca factor ce caracterizează
potenţialul intern al întreprinderii
în realizarea strategiilor de sortiment

">
<meta name="citation_author" content="Ghenova Svetlana">
<meta name="citation_publication_date" content="2007/01/01">
<meta name="citation_journal_title" content="Economica">
<meta name="citation_volume" content="57">
<meta name="citation_issue" content="1">
<meta name="citation_firstpage" content="12">
<meta name="citation_lastpage" content="15">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/Produsele%20ca%20factor%20ce%20caracterizeaza%20potentialul%20intern.pdf">